Turkcell'in yerli akıllı telefonu sene sonundan önce piyasada

- Güncelleme:
Turkcell'in yerli akıllı telefonu sene sonundan önce piyasada

Ekonomi Haberleri

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell mühendisleri tarafından tasarlanan yerli akıllı cep telefonunun sene sonundan önce piyasada olacağını söyledi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, tamamen Turkcell mühendisleri tarafından tasarlanan yerli akıllı cep telefonunun yüksek performansı uygun fiyatla sunacağını ve bu ürünün sene sonundan önce piyasada olacağını söyledi. "Turkcell markalı telefonları 3 senedir Türkiye'de piyasaya sunuyoruz" diyen Ciliv şunları kaydetti: "Akıllı telefonlar insanlarımıza değer katıyor. Fakat bunların fiyatları 2-3 sene önce çok yüksekti. Bu yüzden uygun fiyatlı Turkcell markalı T serisi telefonları çıkardık. 2 yıl içinde 750 bin adet bu telefondan satıldı." Ciliv telefonun tamamını tasarlamaya karar verdiklerini belirterek, "Turkcell mühendisleri sıfırdan bir akıllı telefon tasarladı. Yıl sonundan önce biz bu ürünü piyasaya sunacağız" diye konuştu.
İŞLER YOLUNDA GİDİYOR

nbsp;Ciliv, Turkcell Genel Kurulu'nun 3 yıldır toplanamamasına yönelik olarak da, "İşimiz bu sıkıntıdan etkilenmedi ve etkilenmeyecek" dedi. Şu anda şirketin yönetim kurulunda sadece 3 üyenin olmasının da bir sıkıntı olduğunu dile getiren Ciliv şöyle konuştu: "Ben çok isterdim ki genel kurullar çok başarılı bir şekilde yapılsın. Yönetim kurulumuz bence önümüzdeki dönemde güçlü bir yapılanma içine girerse, o zaman Turkcell takımı daha da güçlü olacak." (sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...