Fenerbahçe'de 1 senede 'efsane' olurum

Fenerbahçe'de 1 senede 'efsane' olurum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar'ın büyük rol oynadığı Ersun Yanal transferinin şifreleri ortaya çıkmaya başladı.

Fenerbahçe'in yeni hocasının Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede "Öyle bir sezon yaşayacağız ki herkes övgüyle bahsedecek. Para da önemsiz. Verdiğim bu sözü tutamazsam bir dakika durmam" dediği öğrenildi. Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar'ın büyük rol oynadığı Ersun Yanal transferinin şifreleri ortaya çıkmaya başladı. İstanbul'da Aziz Yıldırım'la yapılan ilk görüşmede 2 yıllık sözleşme önerilen Ersun Yanal'ın "Eğer bu takımın hocası olacaksam 2 değil, 1 yıllık sözleşme yapalım. Çünkü ben buraya tarih yazmaya geleceğim" dediği öğrenildi.
Alacağı parayı sonradan öğrendi
Yanal ayrıca "Fenerbahçe öyle muhteşem bir sezon yaşayacak ki, herkes övgüyle bahsedecek. Eğer bunu başaramazsam çeker giderim. nbsp; Bu yüzden sözleşmem 1 yıllık olsun. Zaten tarihlerin önemi yok, başarılar esastır. Size verdiğim sözü tutamazsam zaten bir dakika durmam. Bu nedenle sizi bağlayan bir mukavele istemem. Para da benim için hiç önemli değil. Siz kulüp olarak hangi rakamı uygun görürseniz razıyım" dedi.
2 milyon euro'luk teklifi reddetti
Sözleşmeyi imzaladıktan sonra alacağı 1.5 milyon dolarlık rakamı öğrenen Yanal'ın Kanarya'da işbaşı yapmadan Bursa'nın teklif ettiği 2 milyon euro'luk teklifi "Fener'e söz verdim" diyerek geri çevirdiği bildirildi. Eskişehir'de senelik 1.3 milyon euro kazanan Yanal'ın Fener'de bir ilke imza atarak bundan sonra futbolcuların eşleri ve çocuklarının doğum gününde hediye yollama geleneği başlattığı bildirildi.
Barça modeli idman
Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, takımını Barcelona'nın uyguladığı idman yöntemiyle yeni sezona hazırlanıyor. nbsp; Can Bartu Tesisleri'nde iki gruba ayrılan oyuncular nbsp; top kapma ve pas çalışmasının ardından birbirlerine elleriyle tutunurken aynı zamanda koordinasyon ve birliktelik çalışması yapıyor. Bu tür idmanları daha çok Barça nbsp; uyguluyor. Bu arada, geçen sezonu sol omzundaki yırtıkla tamamlayan Volkan'ın nbsp; ameliyat olmadığı ve ilaç tedavisini tercih ettiği bildirildi. (star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...