Şenol Güneş: Emek hırsızları

Düzenleyen:
Şenol Güneş: Emek hırsızları

SPOR Haberleri

Şenol Güneş'in, olaylı geçen derbinin ardından soyunma odası koridorlarında "Emek hırsızları" diye bağırdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, F.Bahçe derbisinde Pepe ile Valbuena arasında yaşanan bir pozisyonda Portekizli'nin faul yaptığı yönünde çıkan karar sonrası çılgına dönmüştü.

EMEK HIRSIZLARI
Bu esnada küfrettiği için tribüne gönderilen Güneş'in öfkesi maçın sonunda da sürüyordu. Şenol hoca, Ülker Stadı'ndan ayrılırken soyunma odası koridorlarını "Emek hırsızları" diyerek inletti.

Fenerbahçe'yi deplasmanda son olarak 17 Nisan 2005'te 4-3'lük skorla yenen siyah-beyazlılar, daha sonra ligde 14, Türkiye Kupası'nda ise 1 olmak üzere son 15 maçı da kazanamadı.

Bu maçlarda rakibini 9 kez yenen Fenerbahçe, 6 defa da berabere kaldı. Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı da 1999 yılından beri iç sahada derbi kaybetmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...