Yeşil sahada meydan savaşı çıktı

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Yeşil sahada meydan savaşı çıktı

FUTBOL Haberleri  / CHA

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir futbol turnuvasını izleyen rakip taraftarlar, maç sırasında sahaya inerek birbirine girdi.

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir futbol turnuvasını izleyen rakip taraftarlar, maç sırasında sahaya inerek birbirine girdi. Koltuklar ve şişeler havada uçuştu. Yaşananlar amatör kameralara yansıdı. nbsp;Meksika kulüpleri Chivas ve Club America'nın Çarşamba günü oynadığı maç sırasında taraftarlar sahaya indi. Futbolcular güçlükle soyunma odalarına girdi. Tekme tokat kavga eden rakip taraftarlar, birbirlerine şişe ve koltuklar fırlattı. Polis yetkilileri, yaralanan taraftarların hastanelere kaldırıldığını bildirdi. nbsp;Geleneksel Amerikan futboluna daha fazla ilgi duyan Amerikalı gazeteciler, olayları şaşkınlıkla izledi. Bir AP muhabiri, "Muhtemelen hayatımın en gerçeküstü spor karşılaşmasına şahit oldum" yorumunu yaptı.
nbsp;

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...