Yamyam aile, 30 kişiyi öldürüp yediğini itiraf etti

Düzenleyen:
Yamyam aile, 30 kişiyi öldürüp yediğini itiraf etti

YAŞAM Haberleri

Rusya polisi, yamyam olduğu belirtilen bir ailenin, 18 yıl içinde 30 kişiyi öldürüp yediğini itiraf ettiğini belirtti. Öldürdükleri ilk kişiyi, yılbaşı akşamı yedikleri ortaya çıktı.

Rusya'da kan donduran bir olay yaşandı. Rusya polisi, yamyam olduğu belirtilen bir ailenin, 18 yıl içinde 30 kişiyi öldürüp yediğini itiraf ettiğini belirtti.

İNSANLARI ÖLDÜRÜP KAFALARINDA AKŞAM YEMEĞİNDE YEDİLER

Adı Dmitry Basksheev olduğu açıklanan 35 yaşındaki adam ve 42 yaşındaki eşi Natalia'nın 1999 yılında insanları öldürüp kafalarını akşam yemeğinde yemeye ve ceset parçalarını kavanozlarda sakladıklarını itiraf ettiler.

CESET PARÇALARI BULUNUNCA YAMYAM ÇİFT TUTUKLANDI

Krasnodar şehrinde çiftin çalıştığı bir askeri akademide genç kadına ait ceset parçalarının bulunmasının ardından çift, polis tarafından tutuklandı. Polis, çiftin cep telefonlarında öldürdükleri kişilerle çektikleri fotoğraflar buldu.

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE SAKİNLEŞTİRİCİ VERMİŞLER

Evlerindeki dondurucuda sekiz kişiye ait ceset bulunan çiftin kurbanlarını öldürmeden önce sakinleştirici verdiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...