Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı Valiliği'nden ateş açılan minibüsle ilgili açıklama

Düzenleyen:
Ağrı Valiliği'nden ateş açılan minibüsle ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının bir minibüse saldırısı sonucu Afganistan uyruklu 3 kişinin öldüğünü, 7 kişinin yaralandığını açıkladı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Doğubayazıt ilçesine bağlı Yaygınyurt köyü Yukarı Demirkapı mezrasında bir grup bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından bir minibüse uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucunda yurda kaçak yollardan giren 3 Afgan uyruklu şahsın hayatını kaybettiği, 1'i ağır 7 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Açıklamada, olay yerinde kaçmaya çalışan 10 Afgan uyruklu şahsın jandarma ekipleri tarafından yakalandığı kaydedildi. Yaralanan 7 şahsın Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı, sağ yakalanan 10 yabancı uyruklu şahsın ise gözetim altına alındığı ifade edildi. Olayı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...