Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell iletişimi internete taşıdı

Düzenleyen:
Turkcell iletişimi internete taşıdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet üzerinden sınırsız konuşma ve mesajlaşma imkânı sağlıyor.

Ömer TEMÜR

Turkcell, Lifecell markası ile konuşma dâhil mobil paketlerini internete taşıdı. Geçtiğimiz yıl ilk defa KKTC’de uygulanmaya başlayan Lifecell’i Türkiye’deki kullanıcıların hizmetine sunan Turkcell, 1 GB interneti bir liranın altında bir fiyatla sunacak. Ayrıca Lifecell kullanıcıları mesajlaşma dâhil BiP’ten sınırsız konuşma imkânına kavuşurken, General Mobile ile birlikte geliştirdiği yeni telefonu GM6 Lifecell telefonları da Lifecell müşterileri için satışa çıkardı. Lifecell ile artık yeni bir dönemin başladığına işaret eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün dakika ve SMS paketlerinin tarihe karışacağını söyledi. Bütün, “İletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirliyoruz. Lifecell markasında müşterilerimize sadece internetle iletişim hizmeti sunacağız. Bu sayede müşterilerimize konuşma ve mesajlaşma da dâhil bütün iletişim hizmetlerimizi internet üzerinden dijital ortamda gerçekleştirebilecek” dedi.
Lifecell’li olan müşterilerin konuşma ve mesajlaşma ihtiyaçlarını BiP üzerinden karşılayabileceklerini ifade eden Bütün, “Müşterilerimiz BiP üzerinden anlık mesajlaşacak, sesli ve görüntülü konuşacaklar. Karşı taraf BiP kullanmasa bile sorun yaşamayacak. BiP üzerinden hem sabit numaraları hem de GSM numaralarını arayabilecekler. Müşterilerimiz paketlerine dâhil fizy ile sınırsız müzik dinleyecek, TV+’tan istedikleri TV kanalı veya filmi istedikleri yerde izleyebilecek. Dergilik uygulamasındaki dergi ve gazetelerden seçtiklerini anında okuyabilecek. Lifebox ile fotoğraf, videolar ve bütün dosyalarını bulutta depolayabilecek. UpCall uygulaması ile de telefonda kayıtlı olmasa bile arayan numaranın kime ait olduğunu görebilecek. Bu uygulamalarla internetin nabzı Lifecell’de atacak” açıklamasını yaptı.
1 GB İNTERNET 85 KURUŞ
Turkcell Lifecell abonelerine ayda 49 lira karşılığında Fizy’de 15 GB, TV+’ta 15 GB, Dergilik’te 8 GB, Lifebox’ta 10 GB aylık kullanım imkanı tanıyor. Bunlara ek olarak kullanıcıların en çok kullandıkları Twitter ve Facebook gibi sosyal ağ uygulamaları için de aylık 2 GB kullanım veriliyor. Turkcell diğer internet kullanımları için de aylık 5 GB’lık internet erişimi tanımlıyor. Lifecell’in tanıtımı kapsamındaysa ilk iki ay boyunca 7 GB’lık kullanım hakkı veriliyor. Aboneler toplamda ise 57 GB internete ayda 49 lira karşılığında sahip oluyor. Bunların yanı sıra tüm konuşmalar ise BiP üzerinden gerçekleştiriliyor. BiP’ten BiP’e aramalar sınırsız olarak gerçekleştirilirken, BiP’ten sabit hatları, mobil hatları ve diğer numaraları da aylık olarak tanınan her yöne 1000 dakikalık kullanım hakkı üzerinden gerçekleştirmek mümkün oluyor. 
LIFE CELL'E ÖZEL GM6
Turkcell, General Mobile ile iş birliğine giderek Lifecell için özel bir telefon da çıkardı. GM6 Lifecell telefonlar, tüm uygulamalar yüklenmiş ve Lifecell moduyla kullanımına hazır olarak geliyor. Bu mod uçak moduna benzer bir şekilde etkinleştiriliyor. GM 6’nın özel versiyonu ayda 40 TL’lik ödemelerle 36 ay taksitle satılıyor. İlk 2 ay ise Turkcell tarafından ödeniyor.
BİP'TEN MÜŞTERİ HİZMETİ
Lifecell’in müşteri hizmetleri kanalı da dijital olacak. Lifecell müşterileri için özel olarak tasarlanan hizmet merkezine BiP üzerinden ulaşılabilecek. Lifecell müşterileri bu kanaldan 7/24 canlı hizmet alabilecek. Lifecell için bir de internet sitesi dizayn edildi. Lifecell kullanıcıları www.lifecell.com.tr adresinden TV+’ta en çok izlenen yayınlardan fizy’de en çok dinlenen parçaları görebilecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...