Topbaş: Kimseye küsmedim kırgın da değilim

Düzenleyen:
Topbaş: Kimseye küsmedim kırgın da değilim

POLİTİKA Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş, Saraçhane’de bulunan belediye binasına giderek yakın mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

3 dönem boyunca yürüttüğü başkanlık göreviyle edindiği tecrübelerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade eden Kadir Topbaş “Bütün bilgi ve becerilerimi bu kentte aktarmaya çalıştım. Yapılan işler ortada. Yeni arkadaşımız gelecek, başarılar diliyorum. Her daim yanlarında olacağım” diye konuştu. Topbaş “Onurumla geldim, yine onurumla ayrılıyorum. İstanbulluların gönlündeki yerimi bu ayrılış ve istifam sebebiyle çok ciddi hissettim. Kırgın olamam, ben hayatta hiç kimseye küsmedim ve kırgın olmadım. Öyle bir yapıya sahibim” ifadelerini kullandı. İstifasının nedeniyle ilgili sorulan sorular üzerine ise Topbaş “Böyle lüzum gördüm. Siyasetten değil, başkanlıktan ayrıldım. Bu demek değil tabi ki bir siyasi beklentim yok. İstanbul üzerine bir başka görev düşünmem” dedi. Aday gösterilecek isimler arasında öne çıkan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlût Uysal ile ilgili düşünceleri sorulan Topbaş “Güzel bir insan kendisi, Mevlût bey bizim siyasette eski arkadaşımız” dedi.  

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...