Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doping raporu ürkütüyor

Doping raporu ürkütüyor

SPOR Haberleri

Son zamanlarda yaşanan doping skandallarıyla zor günler geçiren Türk sporu, önümüzdeki günlerde yine kötü bir haberle sarsılacak.

Son zamanlarda yaşanan doping skandallarıyla zor günler geçiren Türk sporu, önümüzdeki günlerde yine kötü bir haberle sarsılacak. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Dopingle Mücadele Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Rüştü Güner yaptığı açıklamada, dopingli sporcu sayısının gitgide arttığını söyledi. 15 ayda haltercilerde 40, atletlerde 48 örnekte yasaklı madde bulunduğunu belirten Güner, "Atina laboratuvarından aldığımız habere göre maalesef 8 sporcu daha bu listeye girecek. Bu sayı daha da artabilir" diye konuştu.
Kırkpınar'da da tedbir alınmalı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üç kez başpehlivan olan Recep Kara, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın doping konusunda ciddi önlem alması gerektiğini söyledi. Dopingin sadece güreşlerde değil, sporun bütün dallarında bir illet ve hastalık olduğunu vurgulayan Kara, "Bakanlığımızın bu konuda en iyi şekilde önlem alması gerekiyor. Bilinçsiz bir ilaç kullanımı mevcut. Şu anda bu işe başlayan miniklerden ve mesleğinin zirvesine gelmiş arkadaşlar bile bu işe tenezzül edebiliyorlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...