Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon bir ileri, iki geri

Düzenleyen:
Trabzon bir ileri, iki geri

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer zaman zaman oynadığı futbolla ümit verse de devamını getiremiyor, bir türlü kalesini gole kapatamıyor.

50. yılında zirvenin en büyük adaylarından biri olmayı hedefleyen Trabzonspor, Süper Lig’de geride kalan 6 haftada 10 puan kaybederek istediği çıkışı bir türlü ortaya koyamadı. Zaman zaman oynadığı futbolla iyi izlenimler bırakan Karadeniz ekibi, bazı maçlarda ise adeta saç baş yoldurdu. Her maçta gol attığı kadar gol de yiyen bordo-mavililer, bir ileri, bir geri görüntü çiziyor. Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Trabzon, attığı 14 gol karşılık kalesinde ise 13 gol gördü. Ligin 6. haftasının geride kalmasıyla birlikte bordo-mavililerin zirve ile arasındaki puan farkı da 8’e çıktı. 
> Konsantrasyon kaybı!
İlk 6 haftada 3 kalecinin de forma şansı bulduğu Trabzonspor kalesini gole kapatamadı. Bordo mavililerde, kaleciler Onur Kıvrak, Esteban ve Uğurcan sezona iyi başlayamadı. 6 maçta kalesinde toplamda 13 gol gören Trabzonspor’da 3 kaleci de kaleye set çekemedi. 3 maçta 270 dakika süre alan Onur 6 gol, 3 maçta 226 dakika sahada kalan Esteban 4 gol ve 1 maçta 45 dakika görev yapan Uğurcan ise kalesinde 3 gol görerek beklentilerin altında kaldı. Ersun Yanal, iyi başladıkları maçlarda alınan kötü sonuçları ‘konsantrasyon kaybına’ bağladı. Yanal “90 dakika oyun disiplininden kopmamalıyız” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...