Ersun Yanal'ın sözleşmesi neden 1 yıllık

- Güncelleme:
Ersun Yanal'ın sözleşmesi neden 1 yıllık

GÜNDEM Haberleri

1 yıllık sözleşmeye itiraz etmeden imza atan Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal, Başkana "Başaramazsam 1 dakika bile kalmam" dedi.

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçe'nin teknik direkötrü olan Ersun Yanal'ın imza atılmadan önce yaşadığı süreç ortaya çıkmaya başladı.Ersun Yanal, Başkan Aziz Yıldırım ve Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar'ın da bulunduğu bur ortamda "Benim için yılların önemi yok. Ben buraya tarih yazmaya geldim. Başaramazsam giderim. Bu yüzden sizin önünüzü açık tutmak için 1 yıllık sözleşme imzalayacağım. Ama şunu bilin ki sözleşmelerin tarihleri önemli değildir. Asıl olan başarıdır. Fenerbahçe'de tarih yazmaya geldim ve bunu el birliğiyle başaracağız" dedi. Yanal'ın Başkan Aziz Yıldırım'a da "Size verdiğim başarı sözünü tutamazsam burda bir dakika olsun kalmam. Benim için paradan önemli şeyler vardır. Çok zorlu bir sürec atlatılmaya çalışılıyor. Bunu dünyada kaldıracak başka bir takım yok. İşte bu yüzden rakamlar hiç önemli değil" ifadesini kulandığı bildirildi. Ersun Yanal, Fenerbahçe'den 1 yılda kazanacağı parayı da imzadan sonra öğrendi. Başkan Yıldırım'ın Yanal'a "Sana Aykut Kocaman'ın aldığı parayı vereceğiz. Sen başarılı olduğun sürece bu camia bunun üstünü sana zaten verecektir" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'den yıllık 1.3 milyon Euro alacak olan Yanal'a Bursaspor'un 2 milyon Euro teklif ettiği ancak Yanal'ın "Fenerbahçe'ye söz verdim" dediği öğrenildi.(Takvim)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...