Aleyna Tilki, izdiham yüzünden sahneyi terk etti

Düzenleyen:
Aleyna Tilki, izdiham yüzünden sahneyi terk etti

MAGAZİN Haberleri

Aleyna Tilki için çoğunluğu genç binlerce Adanalı, Seyhan Nehri kıyısında oluşturulan Sinema ve Kültür Sanat Kasabası’ndaki konser alanına akın etti.

Elif Ayşenur Bay ADANA İHA

Girişlerin ücretsiz olması ve güvenlik zaafının da etkisiyle alanda âdeta izdiham görüntüleri ortaya çıktı. Aleyna Tilki, sahneye çıkıp şarkılarını seslendirmeye başladıktan kısa süre sonra bariyerleri aşan yüzlerce kişi sahneye doğru akın etti. İlk etapta gelenleri sahneden uzaklaştırmaya çalışan güvenlik görevlileri yetersiz kalınca Tilki, henüz birkaç şarkı bile söylemeden 15 dakika sonra atılan yabancı cisimler ve hücum eden izleyiciler yüzünden alanı korumalar eşliğinde terk etti. Tilki, sosyal medya hesabından, “Üzülmeyin tekrar kavuşacağız. Taş, yumurta, portakal falan atılmadı. Çiçek atıldığı doğru. İlginize minnettarım” dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü “30 bin kişilik konser alanına 70 bin kişinin gelmesi sonucu izdiham yaşandı. Tilki’yi gelecek yıl 100 bin kişilik alana davet edeceğiz” dedi.  
 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...