Ekranların yeni Sopranos'u

Ekranların yeni Sopranos'u

MAGAZİN Haberleri

HBO kanalında yayınlanan Ray Donovan isimli yeni dizi sevilen Sopranos dizisine benzerliğiyle dikkat çekti

HBO kanalının çok sevilen organize suç dizisi Sopranos hala akıllardan silinmişken yeni bir dizide izleri görünüyor. Ray Donovan isimli yeni dizi Sopranos'daki o haylaz havayı yansıtmayı başarmış. Dizinin yapımcısı Ann Biderman daha önce Southland isimli polis dizisi ile ismini duyurmayı başarmıştı. Dizinin adına başroldeki karakterin ismi uygun görülmüş.
Ray Hollywood bölgesinde yaşayan bir çözüm elemanı. İnsanların sorunlarını çözerek hayatını idame ettiriyor. Bu sorunlar bir basketbolcunun yatağında ölü bir kadınla uyanmasından ünlü bir aktörün tehdit edilmesine kadar değişkenlik gösterebiliyor. İrlandalı bir Katolik geçmişi olan Ray, Güney Boston'da büyümüş. Uzun yılların ardından babası hapisten çıkınca kendi ailesinde varolan sorunlara bir yenisi daha ekleniyor. Dizinin kadrosu ise oldukça kuvvetli. Liev Schreiber başrolde Ray Donovan'ı canlandırıyor. Katherine Moennig ise Ray'in asistanı Lena rolünde. Steven Bauer korkutucu bir karakter olan Avi'yi ekrana getiriyor. Ray'in babası ise ünlü aktör Jon Voight'in becerikli ellerinde hayat buluyor.
İlk bölümü 30'unda çıkan Ray Donovan suç dünyası ve aile hayatı arasında kurduğu köprü ile güçlü bir başlangıç yaptı. Bu sene kanalın en ünlü dizisi Dexter'ın son sezonu olduğundan yerini dolduracak dizi belki de bu olabilir. Sopranos kadar popüler olup olmayacağını ise zaman gösterecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...