AK Partili vekil dualarla uğurlandı

Düzenleyen:
AK Partili vekil dualarla uğurlandı

POLİTİKA Haberleri

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile merhumun eşi ve çocukları katıldı. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Yüksel’in eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti. Eşi Kadriye Yüksel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğu sırada baygınlık geçirdi. Yüksel’in cenazesi törenin ardından memleketi Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde defnedildi. Abdülkadir Yüksel, Gaziantep’in milletvekilliği görevini yürütürken vefat eden 3’üncü vekili oldu. Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ömer Abuşoğlu 2 Nisan 2007’de, Fazilet Partisi Gaziantep Milletvekili Bedri İncetahtacı da 21 Kasım 1999’da trafik kazası sonucu vefat etmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...