'Şehrin caz hâli' 27. defa geliyor

Düzenleyen:
'Şehrin caz hâli' 27. defa geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 27’nci yılında birbirinden özel performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

3 - 19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek festivalin bu seneki yıldızları arasında Abdullah İbrahim & Ekaya and Hugh Masekela, Vanessa Rubin, Ala.Ni, Wolfgang Muthspiel, Nicola Cruz gibi çok sayıda isim yer alıyor. Yenilikçi projeler bölümünde Kenan Doğulu ve Sattas’ı ağırlayacak olan Akbank Caz Festivali, pek çok Türk caz sanatçısının yanı sıra yeni nesil yetenekler Evrencan Gündüz ve Hakan Başar’ı da müzik tutkunlarıyla buluşturacak. “Şehrin caz hâli” mottolu 27. Akbank Caz Festivali boyunca aralarında Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Akbank Sanat, Babylon’un da bulunduğu 36 ayrı mekânda 53 konser, 3 söyleşi ve 15 atölye çalışması gerçekleştirilecek.

 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...