Kıtalar çocuklar için birleşecek

Düzenleyen:
Kıtalar çocuklar için birleşecek

SPOR Haberleri

İBB ve Spor İstanbul tarafından organize edilen Vodafone 39. İstanbul Maratonu, bu yıl “Çocuklar için koş” temasıyla yapılacak.

İstanbul’da 12 Kasım Pazar günü koşulacak maratonla ilgili Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına, İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Hasan Çavuşoğlu ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı.
Göksel Gümüşdağ, maratonun her geçen gün büyüyerek yapılmaya devam ettiğine dikkati çekti.
Maratonu çok önemli bir seviyeye getirdiklerinin altını çizen Gümüşdağ, “Daima daha iyiyi hedefliyoruz. Avrupa’daki örneklerini aratmayan bir maraton organize ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizim maratonumuzun en büyük özelliği 2 kıta arasında dünyada koşulan tek maraton olması. Maraton, birçok açıdan şehrimize ekonomik katkı sağlıyor. New York, Londra, Berlin, Tokyo gibi maratonların yanında yer almak en büyük hedefimiz. Tek hedefimiz majör maraton olmak. Bunun için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu sene hayattaki en değerli varlıklarımız olan çocuklar için koşacağız” değerlendirmesinde bulundu.  AA

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...