Özbek: Galatasaray'ı 10'uncu haftadan sonra görün

Düzenleyen:
Özbek: Galatasaray'ı 10'uncu haftadan sonra görün

SPOR Haberleri

Dursun Özbek, “Şu anda yüzde yüzle oynamıyoruz. 10’uncu haftadan sonra tam performans belli olur. Devre arasında da gerekirse transfer yaparız. Tudor’la yeni mukavele için çok erken. Başlattığımız büyük projeler var ve bizden sonraki yönetimlere bunları takip edecek sistem bırakmalıyız.” dedi.

Burhan Can Terzi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek takımın ve kulübün röntgenini çekti, gelecek planlarını ve öngörüsünü dile getirdi. Başkan takım performansıyla ilgili değerlendirmesinde “Takım şu anda performansını yüzde yüz yansıtamıyor. Sadece belli bir seviyede oynuyor. 10’uncu haftadan sonra tam performans belli olur. Eğer bir eksiklik hissedilirse devre arasında transfer yaparız. Buna da 10. haftadan sonra karar vereceğiz. Kwadwo Asamoah’la çok ilgilendik, ilgimiz de devam ediyor ama onun yerine Latovlevici’yi getirdik” dedi. Tudor konusuna da değinen Özbek “Tudor’un sözleşmesi için konuşmak şu an için erken. 1 senelik sözleşmemiz var. Sezonun biraz daha ilerlemesi lazım. Dolayısıyla benim de görev sürem mayıs ayında bitecek. Önümüzü bir görmemiz gerekiyor. Antrenör kulüpler için anahtar kişi. Seçim öncesi de bu hamleyi yapmak çok etik olmaz” diye konuştu.

 “Selçuk’a sahip çıkalım”

“Şu an hizmet dönemindeyiz. Başlattığım büyük projeler var. Bu projelerin yürümesi lazım. Benden sonraki yönetimlerin de bu projeleri takip edebilecekleri bir sistem bırakmam lazım” ifadesini kullanan Dursun Başkan Selçuk İnan konusunda da “Selçuk bizim kaptanımız. Kendisine transfer döneminde herhangi bir teklif gelmedi. Selçuk’un verdiği hizmetleri unutmamamız gerekiyor. Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum; Selçuk bizim oyuncumuz, değerimiz. Kendi kendimize bu değerimize zarar vermememiz gerekiyor. İnsan kendi çocuğunu kötüler mi? Niye yapıyoruz? Aslında teşvik etmemiz gerekiyor ki, Galatasaray’a daha iyi hizmet etsin. Bizim amacımız futbolcunun performansını yukarıya çekmek, sahada ıslıklayarak bunu yapamayız” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...