Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sakarya'da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

Düzenleyen:
Sakarya'da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Karasu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi öldüresiye dövüldü. Yaşanan kavga ise mobese kameralarına yansıdı.

Olay, Karasu ilçesinde yaklaşık 1 hafta önce meydana geldi. İddialara göre, bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonrası 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakını olmak üzere toplam 4 kişi, karşı grup tarafından öldüresiye dövüldü. Ağır şekilde darp edilen 4 kişi Karasu İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Çıkan kavga sonrası polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı. Kavgaya karışan 9 kişi ise tespit edilerek gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, yaşanan kavga mobese kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...