Roberto Carlos'lu Sivas, topbaşı yaptı

/ Kaynak: CHA
Roberto Carlos'lu Sivas, topbaşı yaptı

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos yönetiminde başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon nbsp;hazırlıklarına Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos yönetiminde başladı. nbsp;Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Carlos, Sivasspor Kulübü nbsp;Yaz Okulu'ndaki çocukların alkışları eşliğinde antrenman sahasına çıktı. Sahaya nbsp;çıkarken basın mensuplarına Türkçe "merhaba" diyen Carlos, gazetecilerin ilgi nbsp;odağı oldu. nbsp;Kulüp tesislerine gelen bir grup taraftar, hatıra fotoğrafı nbsp;çektirdikleri Carlos'a sevgi gösterisinde bulundu. Teknik heyet ve futbolcular, nbsp;idman öncesi basın mensuplarına poz verdi. nbsp;Antrenman başlamadan önce futbolcularla sahada kısa süre konuşan nbsp;Brezilyalı teknik adam, daha sonra oyuncularıyla pas ve top kapma çalışması nbsp;yaptı. İdman, ısınma hareketleriyle devam etti. nbsp;Yeni transferlerden Abdurrahman Dereli, Burhan Eşer, Eren Aydın ve nbsp;Ahmet Aras'ın da katıldığı antrenmanı, Sivasspor Kulübü 2. Başkanı Erdal Sarılar nbsp;ile kulüp yöneticileri Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal, Ekrem Munar ve Ömer nbsp;Sepet de izledi. nbsp;Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan ve bir dönem nbsp;Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos, ilk teknik direktörlük deneyimini nbsp;Sivasspor'da yaşayacak.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...