Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meclis yeni yasama yılına hazırlanıyor

Düzenleyen:
Meclis yeni yasama yılına hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, yeni yasama yılı ile ilgili konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nda, TBMM Genel Kurulunda yasama ve denetim faaliyetlerine, bir önceki dönemden daha çok ağırlık vermeye gayret edeceklerini söyledi.

1 EKİM'DE BAŞLAYACAK

Akçay, yaptığı açıklamada, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın 1 Ekim'de başlayacağını anımsatarak, yeni yasama yılında Türkiye'nin sorunlarının çözümü için çalışma yürüteceklerini, bunun gayreti içinde olacaklarını bildirdi.

Yeni yasama yılında uyum yasalarının gündeme geleceğini, Meclisin denetim faaliyetlerine de devam edeceğini belirten Akçay, "Yasama ve denetim faaliyetlerine, bir önceki dönemden daha çok ağırlık vermeye gayret edeceğiz." ifadesini kullandı.

YENİ İÇTÜZÜK KURALLARI

Yeni İçtüzüğün kısa süre önce TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini hatırlatan Akçay, yeni İçtüzük kurallarının Meclisin daha etkin ve verimli çalışmasını sağlayacağını dile getirdi.

Akçay, Türkiye'de toplumun çeşitli kesimlerinin sıkıntılarının bulunduğuna işaret ederek emeklililerin, işçilerin, memurların, öğrencilerin sorunlarına eğileceklerini aktardı. Ekonomiye özel bir önem verilmesi gerektiğininin altını çizen Erkan Akçay, dış politikada da Türkiye'ye karşı uygulanan tertiplerin boşa çıkarılmasının önemli bir gündem maddesi olacağını vurguladı.

Üreticinin sorunlarını da Meclis gündemine taşıyacaklarını belirten Akçay, bütün bu konuların 26. Dönem 3. Yasama yılında ele alınacağını bildirdi.

Akçay, "Meclisi yoğun bir üçüncü yasama yılı bekliyor." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...