Takım elbiseyle kanalizasyon kanalına girdi

Düzenleyen:
Takım elbiseyle kanalizasyon kanalına girdi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kedi kanalizasyon borusuna düştü. Düşen kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Vatandaşlardan İsmail Çetin kediyi kurtarmak için takım elbise ile kanalizasyon kanalına girdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Uzunmehmet Mahallesi, Garip Sokak’ta meydana geldi. Vatandaşlar kanalizasyon borusuna düşen kediyi görerek Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kediyi kurtarmak için yaklaşık 10 metrelik borunun içerisine su bastı fakat sonuç alınamadı. Yerel gazete sahibi İsmail Çetin, kanalizasyonun borusuna inerek kediyi kurtarmaya çalıştı. Kediyi kanalizasyon borusunda ışıkla arayan İsmail Çetin kedinin boruda olmadığını görünce zorda olsa vatandaşların yardımı ile kanalizasyondan çıkarıldı. Kedi, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından havalandırma borusuna bırakılan beze tutunmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından borudan çıkarıldı. Kurtarılan kedi için mahalle halkı derin bir nefes aldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...