Neuer 9 yıldır ayağında metalle oynuyor

Düzenleyen:
Neuer 9 yıldır ayağında metalle oynuyor

SPOR Haberleri

​Manuel Neuer, ameliyat oldu; sol ayağına metal plaka takıldı. Sportbild, Neuer'in 2008'den beri sağ ayağında metal bir plakayla oynadığını ve 2008'de benzer bir sakatlıkta 3 ay geçmeden kaleye geri döndüğünü ve o maçta rakip ceza alanına gidip asist yaptığını hatırlattı

Bayern Münih'in kaptanı ve kalecisi Manuel Neuer, sakatlığı sebebiyle bir operasyon geçirdi ve sol ayağına metal bir plaka takıldı. Alman Milli Takımı'nın da 1 numaralı kalecisi olan Neuer'in ayağındaki kemiklerin 6 haftada kaynayacağı, kontrol ve tedavisinin düzenli olarak sürdüğü açıklandı.

Alman Sportbild Dergisi, Manuel Neuer'in 9 yıldır sağ ayağında benzer bir metal plakayla oynadığını yazdı. 31 yaşındaki kaleci, 2008'de Schalke'de oynadığı dönemde benzer bir sakatlık yaşamıştı. 8 Temmuz 2008'de sağ ayağında kırık belirlenen Neuer, operasyon ve tedavi sonrası 5 Ekim 2008'de Wolfsburg maçında kaleye geçmiş, o maçta son anlarda Edin Dzeko'nun net bir şansını önlemekle kalmamış, son saniyelerde rakip ceza alanına kadar giderek Kuranyi'ye yaptığı asistle karşılaşmanın 2-2 sona ermesini sağlamıştı.

Neuer, sağ ayağında kırık oluşmasının üzerinden üç ay bile geçmeden kalesine geri döndüğü 5 Ekim 2008'deki Wolfsburg maçından beri ayağında metal plakayla ve sorun yaşamadan kariyerini sürdürmüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...