Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Werner’in dolaşım sistemi bozuldu!

Werner’in dolaşım sistemi bozuldu!

SPOR Haberleri

Bild gazetesi, genç golcünün tribünlerin ıslık ve baskısına dayanamayarak oyundan çıkmak zorunda kaldığını vurguladı. Kicker de Leipzig’in kulakları rahatsız eden ıslık konserinden etkilendiğini belirtti

Telegraph ise Alman temsilcisinin İstanbul'da cehennemi yaşadığını dile getirdi
Beşiktaş'ın İstanbul'da Leipzig'i 2-0 yenerek ikide iki yapması Avrupa'da geniş yankı uyandırdı. Alman, Portekiz, İspanyol ve İngiliz basını; siyah-beyazlı tribünlerin müthiş baskısını ve genç golcü Timo Werner'in bu baskıya dayanamayarak oyundan çıkmak zorunda kalmasını ön plana çıkardı. Manşetler şöyle:
KİCKER: Leipzig, Beşiktaş için tecrübesiz…. Kulakları rahatsız eden ıslık konserinden etkilendiler.
FRANKFURTER ALLGEMEİNE: Tecrübeli Türkiye şampiyonu, maçın belirli bölümlerinde Leipzig'e sınırlarını gösterdi. Timo Werner maç sırasında kan dolaşımı bozukluğu yaşadı.
SPORT1: Leipzig çıraklık parası ödedi. İkinci yarıda gösterilen iyi performans yetmedi.
REVİERSPORT: Tecrübeli Beşiktaş, Leipzig'i rahat yendi.
BİLD: Werner'in İstanbul'da dolaşım sistemi bozuldu. Atmosfer Leipzig'in genç oyuncularını kötü etkiledi. Stadyum ortamına alışana kadar skor 2-0 oldu.
DER SPİEGEL: Timo Werner'in saha içinde denge ve konsantrasyon kaybı yaşayarak oyundan çıkması Leipzig'i olumsuz etkiledi.
ABOLA: Quaresma ve Talisca Beşiktaş için parladı. Beşiktaş, müthiş taraftar desteği ile Alman ekibine diz çöktürdü. Tribünlerin gürültüsü Werner'i kaçırdı.
RECORD: Derbide Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde etkilenmeden çıkıp, galibiyet aldı.
MARCA: Beşiktaş'ın darbeleri Leipzig'i bitirdi.
TELEGRAPH: Cehenneme hoş geldiniz! Werner gürültülü Beşiktaş taraftarı yüzünden oyundan çıkmak zorunda kaldı.

MAZERETLERİ ELEKTRİK KESİNTİSİ
Lei pzig'in ataklarını sıklaştırdığı bölümde elektriklerin kesilmesi ve maça yaklaşık 10 dakikalık ara verilmesi Almanları kızdırdı. Rakip takımın teknik direktörü Hassenhütl, konuyla ilgili olarak, Şampiyonlar Ligi'nde hala böyle şeylerin olabilmesi şaşırtıcı. Normal bir durum değil" ifadelerini kullandı. Leipzigli oyuncu Stefan Ilsanker de "Elektriklerin kesilmesi Beşiktaş'ı kurtardı. Bu seviyelerde böyle bir şey yaşanması komik bir durum" dedi. Sport1 kanalı ise sosyal medya hesabından, "Elektrik faturasını mı ödemediniz?" paylaşımında bulundu.

YENİ SES REKORU MONACO MAÇINDA
Beşiktaşlı taraftar, 135 desibelle kendisine ait olan ses rekorunu 1 Kasım'da Monaco ile Vodafone Park'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında kırmayı planlıyor… Desibelin ölçümü için karşılaşmaya cihaz getirileceği belirtildi. Siyah-beyazlı futbolseverler, bundan önceki rekoru yeni stadının açılışında oynanan Bursaspor maçında kırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...