Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zer Kartal’da peşinatı yatırana faiz yok

Düzenleyen:
Zer Kartal’da peşinatı yatırana faiz yok

EMLAK Haberleri

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 60 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan Zer Kartal’da anahtar teslimi 2020 yılında yapılacak. 380 konuttan oluşan proje için yüzde 30 peşin ödemelerde banka kredisiz 90 ay 0 faiz imkânı tanınıyor.

Cabir Tuğrut

Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım ortaklığında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilecek olan Zer Kartal konut projesi görücüye çıktı. İstanbul’un Asya Yakası’nda 60 milyon TL yatırımla yükselecek projede daireler 338 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçeneklerinin yer aldığı Zer Kartal’da yüzde 30 peşin ödemelerde banka kredisiz 90 ay 0 faiz imkânı tanınıyor. Zer Kartal’ın tanıtım toplantısında konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 380 konuttan oluşan projenin anahtar teslimini 2020 yılında yapacaklarını söyledi. Projenin metrekare fiyatının 4 bin 900 TL olduğu bilgisini veren Ceylan “Şu ana kadar Zer Kartal’a gelen talep yüzde 21 oranında “ dedi. Zer Kartal’da amfi tiyatro ve gözlem evlerine de yer vereceklerini belirten Ceylan, amaçlarının komşuluk kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu ifade etti. Muammer Ceylan, tüm konutlarında lambadan su tesisatına, pencereden kapılara kadar her şey için 10 yıl garanti verdiklerini kaydetti.

DÖNÜŞÜME 2 MİLYAR TL YATIRIM

Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında toplam 3 bin 500 konut inşa ettiklerini dile getirerek “2017’de başladığımız bu konutları 2020’ye kadar tamamlayacağız. Bu evlerin yatırım tutarı ise 2 milyar TL. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum: Biz insanlara daire verdikten sonra onları terk etmiyor, her birini dost olarak görüyoruz” diye konuştu. Artuklu Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen de projenin Türkiye ekonomisine ve vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlayacağını ifade etti. Zer Kartal’ın kentsel dönüşüm kapsamında üstlenilen bir proje olduğuna dikkati çeken Kösen “Özellikle İstanbul’un en büyük sorunlarından olan çarpık kentleşme ile mücadele konusunda atılmış çok önemli bir adımdır. Bu proje sayesinde gecekondu alanları şehir planlaması ile yeniden düzenlenerek, daha kaliteli yaşam alanları haline getiriliyor” şeklinde konuştu. 

KUZEY IRAK'A TAPU YOK

Kenan Kösen,  toplantının soru-cevap kısmında ise şirketin yurtdışı yatırımlarına ilişkin merak edilenlere açıklık getirdi. Cezayir’de projelendirdikleri konutların inşasına devam ettiklerini, ülkede yaşanan sorunların kendileri için bir engel teşkil etmediğini vurgulayan Kösen, Kuzey Irak ve Suriye’de yer almadıklarını paylaştı. Kösen, Kuzey Irak ve Suriye vatandaşları hariç diğer yabancılara tapu verebildiklerini aktardı. Kösen, bu duruma gerekçe olarak da Kuzey Irak ve Suriye vatandaşlarına konut tapu verme noktasında yasal zeminin uygun olmadığına işaret etti.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...