Rodrigues, Karabük maçında göstereceği performansla durumunu netleştirecek

Düzenleyen:
Rodrigues, Karabük maçında göstereceği performansla durumunu netleştirecek

SPOR Haberleri

Feghouli’nin 90 dakika oynayacak düzeye gelmesinin ardından gözden düşen Rodrigues, Tolga’nın dinlenecek olmasıyla yeniden yakaladığı forma şansını iyi kullanmaya mecbur.

Galatasaray’da Gary Rodrigues’e yedek kulübesinin yolu gözüktü derken planlar değişti. Hollanda asıllı oyuncu, Bursaspor maçında harika bir gole imza atan ve 90 dakika forma giyecek düzeyde olduğunu gösteren Feghouli’ye formayı kaptırmış gibiydi. Ancak Tolga Ciğerci’nin 3 hafta dinlendirilmesi kararı üzerine Rodrigues’e bir şans daha doğdu. Karabükspor maçında Igor Tudor’un hücumdaki kanatlarda Feghouli ve Rodrigues’e şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Hırvat çalıştırıcının sezon başından bu yana ısrarla şans verdiği Gary Rodrigues’in, formayı kaptırmamak için Karabükspor karşısında çok başarılı bir performans sergilemesi gerekliyor. Aksi taktirde attığı gollerle krallıkta bile iddialı duruma gelen Tolga Ciğerci ve Cezayirli yıldız Feghouli’nin ardında yedekte beklemek zorunda kalacak.

Sezona iyi başlamıştı

Oysa Gary Rodrigues sezona oldukça iyi başlamıştı. Galatasaray rakiplerini silindir gibi ezip geçerken, genç oyuncu da takımına önemli katkılarda bulunmuştu. Hatta Gary’nin bu performansını devam ettirdiği sürece Feghouli’nin formayı nasıl kapacağı merak ediliyordu. İlk 4 haftada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle birlikte yaptığı 3 asistle yıldızlaşmıştı. Ancak Antalyaspor maçının ikinci yarısından itibaren başlayan durgunluğu son iki maçta devam etti. Topu kullanırken yaptığı son tercihlerle taraftarlara saç baş yoldurmaya başladı. Feghouli’nin Bursaspor maçında oyuna girer girmez muhteşem bir gol atmasıyla da iyice gözden düşmüştü. Buna rağmen Tolga Ciğerci’nin sakatlanmasıyla sezonun kalan kısmı için büyük önem taşıyan Karabükspor maçında bir defa daha kendisini göstermeye çalışacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...