UEFA’da siftah gecesi

Düzenleyen:
UEFA’da siftah gecesi

SPOR Haberleri

Konyaspor ve Başakşehir, Avrupa Ligi'nde sahne alıyor...

Konyaspor’un avantajı seyircisi

Konyaspor gruptaki ilk maçında Marsilya karşısına çıkmış, başarılı bir futbol ortaya koymasına rağmen zorlu deplasmandan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar bu defa evinde Portekiz ekibi Guimares’i misafir edecek. TFF Süper Kupa maçından sonra 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Konyaspor, özlediği taraftarının coşkusunu arkasına alacak. Mustafa Reşit Akçay maçla ilgili çoğu zaman olduğu gibi yine ilginç konuştu: Stadın elektriği ve taraftarımızın bize vereceği elektrikle bütün oyuncularımızın ampulü yanmalı ve çok iyi ışıldamalıyız. Rakibin zayıf yanlarını biliyoruz... 

UEFA’da siftah gecesi

Deplasman fobisi

Evinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kalarak şaşırtan Başakşehir, Portekiz deplasmanında Braga önünde bir ilki başarmaya çalışacak. Abdullah Avcı’nın takımının bu zamana kadar deplasmanda oynadığı 5 Avrupa kupası maçında da galibiyeti bulunmuyor. Sakat olan Adebayor maç kadrosuna alınmadı. Togolu golcünün yerine Mevlüt Erdinç forma giyecek. Maçı değerlendiren Avcı, “Rakip güçlü. Kazandıkları Hoffenheim maçını canlı izlettik, analizlerini yaptık. Bu grupta bir adım atabilmek, kazanmak için her şeyi deneyeceğiz” dedi.

UEFA’da siftah gecesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...