Cicinho, 'Sahaya çıkmak için heyecanlanıyorum'

/ Kaynak: CHA
Cicinho, 'Sahaya çıkmak için heyecanlanıyorum'

SPOR Haberleri  / CHA

Sivasspor'un yeni transferleri Cicinho, hayatının futbol olduğunu belirterek, sahaya çıkmak için heyecanlandığını söyledi.

Sivasspor'un yeni transferleri Cícero João de Cézare(Cicinho) ve Hernán Rengifo Trigoso, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Cicinho, hayatının futbol olduğunu belirterek, sahaya çıkmak için heyecanlandığını söyledi. nbsp;Sabah saatlerinde hastaneye gelen iki futbolcu, bir takım testlerden geçti. Cicinho ve Rengifo daha sonra Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nde denge aletine çıktı. nbsp;Testler öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Cicinho, Sivasspor'da oynama şansı elde ettiği için mutlu olduğunu dile getirerek, " Bir an önce sahaya çıkmak için eyecanlanıyorum. Benim hayatım futbol bunu da burada göstermek istiyorum." ifadelerini kullandı. nbsp;Roberto Carlos'un teknik direktörlüğünü yapacak olmasını değerlendirmesi istenen Cicinho, "Futbolculuk kariyerini hepimiz biliyoruz. Bütün başarıları elde etti. Kazanmadığı kupa kalmadı. Dünyanın en iyi sol beki oldu. Umarım teknik direktör olarak da bu başarılarına devam eder. Biz futbolcular onun en büyük destekçisi olacağız." şeklinde konuştu. nbsp;Türkiye ligiyle ilgili bilgi sahibi olduğunu kaydeden Cicinho, transfer sürecini de şöyle anlattı: "Roberto Carlos beni telefonla arayarak, herhangi bir takıma imza atıp atmadığımı sordu. Ben de 'hayır atmadım' dedim. Ardından süreç başladı. Profesyonel anlamda kulüple görüştüm. İstediğimiz şartlar gerçekleşti ve buradayım." nbsp;Hernan Rengifo Trigoso da Sivasspor'un başarısı içinden elinden geleni yapacaklarını söyledi.
nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...