Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Baykal ve MHP'lilere kaset kumpasında flaş gelişme!

Düzenleyen:
Deniz Baykal ve MHP'lilere kaset kumpasında flaş gelişme!

GÜNDEM Haberleri

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP’li milletvekillerine ait özel görüntülerin internet üzerinden paylaşılmasına ilişkin yürütülen ve "kaset soruşturması" olarak bilinen soruşturma tamamlandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP’li milletvekillerine yönelik kaset kumpası soruşturması tamamlandı. Aralarında FETÖ lideri Fetullah Gülen’in de bulunduğu 171 kişi şüpheli olarak yer alıyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP’li milletvekillerine ait özel görüntülerin internetten paylaşılmasına ilişkin başlatılan soruşturma tamamlanarak mahkemeye gönderildi. Aralarında Fetullah Gülen’in de bulunduğu 171 şüphelinin "silahlı terör örgütüne üye olmak", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek", "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme", "haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek", "kamu görevlisinin sahteciliği" ve "nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlamalarından yargılanmaları isteniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...