İstanbul'da halk plajıyla buluştu

/ Kaynak: CHA
İstanbul'da halk plajıyla buluştu

YAŞAM Haberleri  / CHA

İstanbullular, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda bir çok plajda denize girebilecek

İstanbullular, Avrupa Yakası'nda Menekşe ve Güneş Plajları'nda, Anadolu Yakası'nda ise Caddebostan-1, Caddebostan-2 ve Caddebostan-3 plajlarıyla buluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü'nün hizmet verdiği plajlarda, sağlık birimleri tarafından her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümleri analiz edilecek. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü'nün hizmet verdiği plajlarda, sağlık birimleri tarafından her hafta deniz suyu temizlik oranı ölçümlerinin analiz edildiği ve halkın gönül rahatlığıyla denize girebileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada, plajlarda halkın keyifli bir gün geçirebilmesi amacıyla soyunma konteynerleri, duş alanları, şemsiyeler ve büfelerin de hizmet verdiği vurgulandı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanlarında bulunan tüm plajlarda güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirlerin alındığının belirtildiği açıklamada, plajların hijyen ve sağlık açısından gün boyunca görevli personel ekibi tarafından temizliğinin yapıldığı açıklandı.
Açıklamada, plajlarda 35 cankurtaran şefi, 8 kaptan, 7 kaptan yardımcısı, 361 cankurtaran, 6 İtfaiye personelinin görev yaptığı, 30 jet ski, 7 adet Zodyak bot, 13 Adet ATV aracı ile hizmet verildiği aktarıldı.


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...