MTV artışı ile ilgili Naci Ağbal'dan açıklama

Düzenleyen:
MTV artışı ile ilgili Naci Ağbal'dan açıklama

Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) 2018 yılında yapılacak yüzde 40'lık zamla ilgili açıklama yaptı: Yüzde 40 MTV artışı bu yıl otomobil alanlar için uygulanmayacak.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yüzde 40 Motorlu Taşıtler Vergisi (MTV) artışı bu yıl Otomobil alanlar için geçerli olmayacak" dedi.

DÜN AÇIKLANMIŞTI

Maliye Bakanı Ağbal, dün binek otomobilden alınan motorlu taşıtlar vergisinin 2018’de yüzde 40 artacağını açıklamıştı. Bakan Ağbal, binek otomobil MTV’sinin 2018 yılında yüzde 40 artacağını, MTV'de aracın vergisiz değerinin de dikkate alınacağını söylemişti. Şu anki Motorlu Taşıtlar Vergisi sisteminde sadece motor hacmi ve araç yaşı belirleyici. Yeni sistemle birlikte aracın ülkeye giriş fiyatı da vergilemede etkili olacak. Bu da lüks araçların MTV'sinde önemli artışa neden olacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...