Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözlerinin yaşına bakmayacağız

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözlerinin yaşına bakmayacağız

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Polis Akademisi Mezuniyet Töreninde konuştu. Terör örgütleriyle mücadeleye de değinen Erdoğan, "Gözlerinin yaşına bakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "PKK ile mücadelede sadece 2015'in temmuzundan bu yana 1000'in üzerinde şehit verdik. Buna karşılık da 10 bine yakın da teröristi etkisiz hale getirdik. Ölen de, kaçıp giden de bizden gidiyor. 100 bini aşkın bir insan kaybımız var. Elbette teröre bulaştıkları için, kan döktükleri için devletlerine, milletine ihanet ettikleri için bunların hiçbirinin gözünün yaşına bakmayacağız. Fakat faturayı kendimizin ödediğini de asla unutmayacağız. Biz tüm terör örgütlerinin, tüm teröristlerin üstesinden geliyoruz, geleceğiz. Bu konuda kararlılığımız var. Allah'ın izni ile bu işi halledeceğiz. Aksi halde tarih bize bunun hesabını sorar. Büyük bedeller ödeyerek imha ettiğimiz terör örgütlerinin yerine sürekli yenileri türeyecekse o zaman burada bir sorun var demektir." ifadelerine yer verdi.

KONUŞMANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...