FSM'deki çalışmada son durum ne?

Düzenleyen:
FSM'deki çalışmada son durum ne?

YAŞAM Haberleri

Köprüde, Anadolu yakası İstanbul-Edirne yönünde, otoyol üzerinde güvenlik amaçlı çelik konstrüksiyon TAK'ların tesis edilmesi çalışmaları nedeniyle zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde, Anadolu yakası İstanbul-Edirne yönünde, otoyol üzerinde güvenlik amaçlı çelik konstrüksiyon TAK'ların tesis edilmesi çalışmaları sürüyor. Çalışma nedeniyle köprüde trafik her iki yönde birer şerit kapatılarak üçer şerit üzerinden sağlanırken, özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Köprüde, Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte araç kuyrukları oluştuğu görüldü. Sürücülerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yönelmesi, burada da zaman zaman yoğunluğa neden oluyor. Çalışmaların 7 Kasım'da tamamlanacak şekilde planlandığı, çalışmaların bu tarihten önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf edileceği belirtiliyor. TAK'ların altından 4 şeritli araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar tamamlanacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...