Roberto Carlos'tan Alex açıklaması

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos'tan Alex açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor'un yeni tenik direktörü Roberto Carlos takımla birlikte ilk idmanın çıktı ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto nbsp;Süper Lig'in en iyi takımlarından biri olacaklarını belirterek, Şampiyonlar nbsp;Ligi'ne katılmayı hedeflediklerini söyledi. nbsp;Carlos, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kulüp tesislerinde yapılan nbsp;ilk antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. nbsp;Futbolcularına ilk antrenmanda sabırlı oldukları için teşekkür eden nbsp;Carlos, antrenmanların temposunun günden güne artarak süreceğini aktardı. nbsp;İlk antrenmanda futbolcuların çok profesyonel ve iyi olduklarını dile nbsp;getiren Carlos, bu nedenle çok mutlu olduğunu belirtti. nbsp;Carlos, 40 gün sürecek yeni sezon hazırlıklarını iyi geçirip, lige çok nbsp;iyi başlamak istediklerini ifade etti.
"Hedef Şampiyonlar Ligi"
Bir gazetecinin Sivasspor'un hedeflerini sorması üzerine Carlos, şöyle nbsp;konuştu: nbsp;"Futbolcularıma söylediğim şeyi size de söyleyebilirim. En iyilerden nbsp;biri olacağız. Herkes, takımın çok iyi oynadığını görecek. Hedefimiz, Avrupa nbsp;liglerine gitmek. Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa liglerinde oynamak. Bunun için nbsp;takımımızın saha içinde, saha dışında iyi motive olması, bir bütün olması, iyi nbsp;çalışması gerekiyor. Taraftarımız, büyük bir takım ve iyi bir futbol bekliyor." nbsp;Transfer çalışmalarına da değinen Carlos, "İstediğimiz transferleri nbsp;yaptık. Belki 1-2 tane daha yapabilirdik ama biraz beklemedeyiz. 3 futbolcumuzla
anlaştık, İstanbul'dalar. Sağlık kontrolleri ve sözleşmeleri yapılıyor" diye nbsp;konuştu. nbsp;Carlos, yeni transferlerle mevcut kadronun kalitesinin birleşmesiyle nbsp;çok güçlü takım olacaklarını vurguladı.
Alex gündemde yok
Bazı basın kuruluşlarında uzun bir dönem Fenerbahçe forması giyen Alex nbsp;De Souza'nın isminin Sivasspor ile anılmasının hatırlatılması üzerine Brezilyalı nbsp;teknik direktör Roberto Carlos, şunları söyledi: nbsp;"Alex ile daha önceden görüştüğüm gibi görüştüm. Milli takımda ve nbsp;Fenerbahçe'de beraber oynarken yaptığımız görüşmeler gibi görüştüm. Ekstra bir nbsp;görüşmem olmadı. Zaten medyada bu tip çok farklı haberler çıkabiliyor. Lugano'nun nbsp;da ismi geçmişti. Fakat Lugano ile hiçbir görüşmemiz, irtibatımız olmadı. nbsp;Yaptığımız transferler, gerçekten Türk futbolu için çok iyi olacak. Geldikleri
zaman göreceksiniz."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...