Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Madrid metrosunda silah sesleri

Düzenleyen:
Madrid metrosunda silah sesleri

GÜNDEM Haberleri

İspanya'nın başkentinde olağanüstü bir hareketlilik yaşanıyor. Bazı yolcular silah sesleri duyduklarını söyledi.

İspanyol La Vanguardia gazetesinin haberine göre, İspanya'nın başkenti Madrid metrosunda iki kişi arasında çıkan tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Taraflardan bir, silahı çekip ateş etmeye başladı. Diğer yolcuların şikayeti üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Olayın ardından polis iki kişiyi gözaltına alırken, durdurulan metro seferleri tekrar açıldı.

BELEDİYE BAŞKANI SÖZCÜSÜ: YARALI YOK

Madrid Belediye Meclisi sözcüsü Luca Costantini metroda silah kullanıldığına dair bir uyarı aldıklarını ve koruyucu protokolü devreye soktuklarını bildirirken "yaralı yok" demekle yetindi.

İKİ KİŞİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Metrodan çıkan yolcuların anlattıklarına göre iki kişi arasında çıkan kavgada taraftarlardan biri silahını çıkararak ateş etti.

SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

La Vanguardia olaya neden olan iki kişinin de alkollü olduğunu ve silah seslerinin paniğe neden olduğunu belirtti. Polis olayla ilgili iki kişiyi gözaltına aldığını açıklarken metro seferlerine de yeniden başlandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...