Şekip Mosturoğlu'ndan Fikret Orman'a cevap

Düzenleyen:
Şekip Mosturoğlu'ndan Fikret Orman'a cevap

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Fikret Orman'ın Leipzig maçı sonrası açıklamalarına sert yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a cevap verdi. Orman'ın "Efendi Beşiktaş" söylemine atıfta bulunan Mosturoğlu, derbiyle ilgili hakem tartışmalarına da değindi.

İşte Mosturoğlu'nun açıkalamarı:

''Biz futbolcuların, teknik adamların konuşmasını istiyoruz. Uzun yıllardır buna dikkat ediyoruz. Fenerbahçe derbie bileğinin hakkıyla kazandı. O maçı hak ettik. Fikret Orman 'Efendi' kelimesini sıfat olarak kullanıyorsa bunu kullanmasın. Efendi insanı toplum söyler. Eğer isim olarak bu kelimeyi kullanıyorsa, Fenerbahçe buna izin vermez'' dedi

"FİKRET ORMAN HASAN ÇETİNKAYA'YI GÖRMEDİ HERHALDE"

''Beşiktaş eğer derbiye Pepe, Medel ve Oğuzhan ile futbol oynamaya çıksaydı ortam yine gerilmezdi. Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Fikret Orman geçen sene Hasan Çetinkaya'nın kafasının yarıldığını görmedi herhalde'' şeklinde konştu.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN ATILMASI NASIL YANLIŞ?"

''Şenol Güneş'in futbolcumuzun boğazını sıktığını, Leipzig maçında toplu halde küfürler edildiğini de görmedi mi? Şenol Güneş'in tribüne gönderilmesi nasıl bir haksızlıktı? Kırmızı kartlar nasıl doğru değildi anlamadım'' açıklamalarında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...