İstifa eden Topbaş, bundan sonra ne yapacağını açıkladı

Düzenleyen:
İstifa eden Topbaş, bundan sonra ne yapacağını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Kadir Topbaş, İBB Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte çalışanlara son kez hitap etti.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Topbaş, istifasının ardından ne yapacağını açıkladı.

BUNDAN SONRAKİ HAYATIMI İSLAM'A VE İNSANLIĞA ADIYORUM

Kadir Topbaş, "Rabbimden bundan sonraki hayatımla ilgili hep şunu niyaz ettim; ''Ya Rabbi, bundan sonraki ömrümü İslam'a, Müslümanlığa ve insanlığa adıyorum ve hizmetleri buralarda yapmak istiyorum. Bana bu fırsatı ver' dedim. Partimden ayrılmadım. Ama bundan böyle idari ve siyasi bir görev beklemiyorum. Bundan sonra UNACLA Başkanlığı görevimi devam ettirerek, her bölgeye giderek, orada tüm insanlık için hayırlı işler yapmaya çalışacağım. Belediye başkanlığı koltuğuna inşallah AK Parti'den bir arkadaşım gelecek. Sizden ricam, benim dönemlerimden daha fazla çalışmanız. Ki bu şehirde hizmet devam etsin. Bize danışıldığında da hiç yüksünmeden bilgi ve deneyimlerimizi cömertçe paylaşmaya hazırız. Savaşları askerler yapar, zaferler komutanlara yazılır. Benim başarımın asıl sahibi sizsiniz" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...