İBB'nin yeni Başkanı Mevlüt Uysal'dan ilk açıklama

Düzenleyen:
İBB'nin yeni Başkanı Mevlüt Uysal'dan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından İBB başkanlığı koltuğuna seçilen Mevlüt Uysal, "Bu başkanlık benim için onurlu olduğu kadar da mesuliyetli bir görev, layık olmaya çalışacağım" dedi.

İstanbul'un yeni belediye başkanı belli oldu. Kadir Topbaş'ın yerine seçilen Mevlüt Uysal, ilk açıklamasını yaptı.

UYSAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Seçim sonucunun İstanbul ve Türkiye adına hayırlı olmasını dileyen Uysal sözlerine şöyle devam etti:

"ONURLU OLDUĞU KADAR MESULİYETLİ BİR GÖREV"

Bu seçimde şahsımı Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız. Ülkemiz adına, İstanbul adına hayırlı olsun diyorum. Tabi şahsım adına da hayırlısı olsun diyorum. Bu başkanlık benim için onurlu olduğu kadar da mesuliyetli bir görev. Bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağım. İnşallah İstanbullu'lar bizleri seçerken oy verdiler.

"İNŞALLAH İSTANBULLULARA MAHÇUP OLMAYIZ"

Şahsım adına, inşallah İstanbullu'lara mahçup olmayız diyorum. Başta aday gösterilmem de teşkilatımız canı gönülden teşekkür ediyorum. Yine genel başkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1994 ylında İstanbul Belediye Başkanı olarak bir çığır açtı. Eğer şu anda İstanbul'a gelenler güzel bir İstanbul'dan bahsediyorsa onun eseridir. Kendisine şükranlarımı sunuyorum.

TOPBAŞ'TAN BAŞKAN UYSAL'A TEBRİK

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini kazanan Mevlüt Uysal'ı sosyal medyadan paylaştığı mesajla tebrik etti. 

Kadir Topbaş'ın İBB'den istifasının ardından İBB Meclisi'nde yapılan seçimde 3'üncü turda yapılan seçim ile yeni başkan olan Mevlüt Uysal'ı sosyal medya üzerinden attığı tweet ile tebrik etti. Topbaş, paylaştığı mesajda, " İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Sn. Mevlüt Uysal kardeşimi tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...