Vali Mutlu'dan 3. köprü açıklaması

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Vali Mutlu'dan 3. köprü açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Vali Mutlu, 3.köprü gibi büyük projelerin Türkiye ve İstanbul'da mevcut olan istikrara ve ülkemize duyulan güvene dair önemli bir gösterge olduğuna değindi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ortadoğu basınının önde gelen temsilcileri ile görüştü. Vali Hüseyin Avni Mutlu, görüşmelerde son dönemde yaşanan ve dünya basınında geniş yer alan olaylardan ve nedenlerinden bahsetti. nbsp;Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Katar ve Kuveyt'ten, ülkelerinin önde gelen yaklaşık 30 basın mensubu Türk Hava Yolları tarafından İstanbul'a davet edildi. 4-6 Temmuz 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen bu organizasyon kapsamında 4 Temmuz günü ilgili heyet, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu tarafından kabul edildi. Ortadoğu'nun basın temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, görüşmelerde son dönemde yaşanan ve dünya basınında geniş yer alan olaylardan ve nedenlerinden bahsetti. Vali Mutlu, söz konusu toplumsal hareketliliğin gerçek boyutlarını kent ölçeğini dikkate alarak değerlendirdiklerini söyledi. Ayrıca Vali Mutlu, 3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi İstanbul'da yapılacak olan dünya çapındaki büyük projelerin, Türkiye ve İstanbul'da mevcut olan istikrara ve ülkemize duyulan güvene dair önemli bir gösterge olduğunu belirtti. nbsp;Görüşmenin ardından basın mensupları valilik binasından, duydukları memnuniyeti ifade ederek ayrıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...