AK Parti, 6 Ekim'de kampa giriyor

Düzenleyen:
AK Parti, 6 Ekim'de kampa giriyor

GÜNDEM Haberleri

Referandum ve olağanüstü kongre ile yoğun bir dönem geçiren AK Partili Milletvekilleri Afyonkarahisar’da kampa girerek hem dinlenecek hem gündemdeki konularda fikir jimnastiği yapacak. Kamp 6 Ekim Cuma günü başlayacak. İstişare ve değerlendirmeler 7-8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

İsmail Sonsuz ANKARA

Bu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’in ikinci genel başkanlık dönemindeki ilk kampı olacak. Abdulhamit Gül, Ahmet Demircan, Ahmet Eşref Fakıbaba, Hakan Çavuşoğlu, Jülide Sarıeroğlu ve Osman Aşkın Bak gibi isimler de ilk defa “bakan” olarak kampta yer alacak.
Bakanlar ve milletvekillerinin yanı sıra, MKYK üyeleri, Kurucular Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanları kampta hazır bulunacak.
Kampta değişik başlıklar altında yapılacak oturumlarda Kuzey Irak’taki referandum, Suriye’deki son durum, FETÖ ve PKK başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında teröre karşı verilen mücadele, parti içindeki yenilenme süreci, kongreler ve ekonomik gelişmeler olmak üzere birçok konu ayrıntılı olarak masaya yatırılacak. Bakanların kendi alanlarıyla ilgili sunum yapacakları kampın kapanış gününde genel oturum gerçekleştirilecek. Tüm bakanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın moderatörlüğünde, katılımcılardan gelecek soruları cevaplayacak.
Öte yandan AK Parti yönetimi vekillerin kampta aileleriyle birlikte katılabileceklerini belirtirken, programların aksamaması ve daha rahat bir ortamda çalışılması için sadece 7 yaş altındaki çocukların getirilmemesi uyarısını yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...