Tatilde kolye satıp Mehmetçiğe bağışladı

Düzenleyen:
Tatilde kolye satıp Mehmetçiğe bağışladı

YAŞAM Haberleri

Samsun’da yaşayan ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Beril Naz Bülbül, yaz tatili boyunca kendi tasarladığı kolye, bileklik ve toka gibi aksesuarları sattı.

Daha sonra küçük kız Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliğini ziyaret ederek elde ettiği geliri makbuz karşılığında Vakfa bağışladı. Beril Naz Bülbül “Tatili daha faydalı geçirmek için babam Fatih Bülbül ile bir anlaşma yaptık. Akıllı telefon, tablet gibi elektronik aletleri bir kenara bırakarak kendi el işçiliğim ile takı tasarımı yaptım. Bunları satarak elde ettiğim geliri de bağışlama kararı aldım” dedi. Küçük Beril’e bu örnek davranışı için evini ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim eden Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun “Beril Naz’ın göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendisine ve onu bu şekilde yetiştiren ailesine Mehmetçik Vakfı olarak teşekkür ediyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...