Yanal sürpriz hazırlığında

Düzenleyen:
Yanal sürpriz hazırlığında

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kaybetmeleri halinde zirveden iyice uzaklaşacaklarını belirten Ersun Yanal savunmada ve hücumda değişikliğe gidecek.

Trabzonspor’da gözler Beşiktaş maçına çevirilmiş durumda. 50’nci yılı olan 2017-18 sezonuna zirve hedefiyle başlayan ancak, ligde ilk 6 haftalık bölümde lider Galatasaray’ın 8 puan gerisinde yer alan bordo-mavililerde Ersun Yanal, pazar günün oynanacak Beşiktaş maçı için farklı bir plan hazırlıyor. Tecrübeli  teknik adamın özellikle savunma hattında değişime gideceği belirtildi. Yanal’ın, Uğur Demirok ve Tomas Hubocan’ın içinde olduğu bir defans kurgusu üzerinde çalıştığı öğrenildi. Yanal’ın ayrıca son 3 maçta forma giyemeyen Bongonda’nın yanı sıra bu sezon henüz forma şansı bulamayan Castillo’ya da bu maçta süre vermesi bekleniyor. Ayrıca Ersun Yanal dev maç öncesi futbolcularına bir psikolog gibi terapi veriyor. Yanal’ın futbolcularla sık sık toplantılar yaptığı, Alanyaspor karşılaşmasından alınan sonucu unutturmak için Beşiktaş maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini öğrencilerine aktardığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...