Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan ve Engin, Galatasaray'da kaldıkları için mutlu

Gökhan ve Engin, Galatasaray'da kaldıkları için mutlu

SPOR Haberleri

Gökhan Zan ve Engin Baytar, sarı-kırmızılı takımda devam ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Gökhan Zan ve Engin Baytar basının sorularını cevapladı. nbsp;Galatasaray Kulübü ile yeni sözleşme imzalayan Gökhan Zan ve Engin Baytar, sarı-kırmızılı takımda devam ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökhan Zan, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini vurgulayarak, "Tabii ki teklifler geldi. Ancak benim düşüncemde her zaman Galatasaray vardı. Fatih Terim hocamız da beni burada görmek istedi" diye konuştu. "Galatasaray her zaman benim ilk tercihimdi. Sonuçta burası artık benim yuvam, burada beşinci senem" diyen Gökhan, "Tabii ki Fatih Terim hocam, teknik heyetimiz, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız benim için çok önemli. Tercihimin bu yönde olmasında bunlar çok önemli kriterler. Burada üst üste 2 sene şampiyonluk yaşadık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz" ifadelerini kullandı. Gökhan, çıtayı bu sezon daha yukarı çıkarmak istediklerini vurgulayarak, "İnşallah geçen sezon yakaladığımız çıtayı daha yukarı çıkarırız ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeflediğimiz noktaya ulaşırız. Taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu edecek bir Galatasaray için futbolcular olarak sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu. nbsp;Engin: "Teklifler vardı, hiçbirine sıcak bakmadım"
Engin Baytar ise ilk tercihinin Galatasaray olduğunu vurgulayarak, "Teklifler vardı, ama hiçbirine sıcak bakmadım. Diğer takımlarda da başarı yakaladım ama burada gördüğüm değeri diğer kulüplerde görmemiştim. Sonuçta bütün sene oynamayıp ağır bir ceza alan bir futbolcuyu halen Galatasaray Kulübü tutmak isteyince ne kadar değer verildiğim gösterildi" diye görüşlerini aktardı. Yeni sezonda elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayan Engin, şunları kaydetti: "En başta hocamıza, başkanımıza, yöneticilerime ve taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sonuçta onların bu desteği olmasaydı zaten ben burada konuşuyor olmazdım. Geçen sene ceza olayı biraz ağırdı. Bu hatayı tekrarlamamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tamamen futbola odaklanıp önümdeki 3-4 sene futbol oynayarak, daha büyük başarılara imza atmak istiyorum." Engin Baytar, yeni sezonda Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğu yaşamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "İnşallah geçen iki sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluk yaşarız. Bu senenin ne kadar zor olacağını biliyoruz. Son iki senenin şampiyonu olduğumuz için bizi daha da çok zorlamaya çalışacaklar. Ancak biz çok karakterli, çok kişilikli bir gruptan ibaret takımız. İnşallah üst üste üçüncü şampiyonluğu kazanırız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...