Konukoğlu'ndan Barzani yalanlaması

Düzenleyen:
Konukoğlu'ndan Barzani yalanlaması

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bazı basın yayın organlarında, Barzani’nin Gaziantep'te faaliyet gösteren 250’den fazla işletmesi olduğu yönünde haberlere yer verildiğini belirterek, “Gaziantep'te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan hiçbir tacir ve sanayi firması yoktur” dedi.

“Hangi belge ve kayıtlara göre hazırlandığı belli olmayan, Barzani’nin, Gaziantep'te 250 firmasının olduğunu iddia eden haberler bizleri son derece rahatsız etmektedir” diyen Konukoğlu, “Gaziantep'te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan hiçbir tacir ve sanayi firması yoktur. Gaziantep'te kendi işletmeleri ile imalat ve ihracat yapan firmaları görmezden gelenlerce ortaya atılan bu ve benzeri iddialar,sanayide ve ticarette Türkiye’ye örnek gösterilen sanayicilerimizi üzmektedir, sanayileşmede başarı hikayesi yazan Gazianteplilere haksızlıktır” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...