Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Banvit, Earl Jerrod Rowland ile sözleşmeyi imzaladı

/ Kaynak: CHA
Banvit, Earl Jerrod Rowland ile sözleşmeyi imzaladı

SPOR Haberleri  / CHA

Banvit Basketbol Kulübü 2012-2013 sezonunda Letonya'nın Vef Riga takımında forma giyen Amerikalı basketbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Banvit Basketbol Kulübü dış transferde startı oyun kurucu pozisyonunda Earl Jerrod Rowland ile verdi ve 2012-2013 sezonunda Letonya'nın Vef Riga takımında forma giyen Amerikalı basketbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;1.90 metre boyunda 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu 2007 yılında başladığı Avrupa kariyerinde sırasıyla Barons Kvartals (Letonya), Artland Dragons (Almanya), Telekom Baskets (Almanya), Vanoli Cr (İtalya), Unicaja Malaga (İspanya) ve son olarak Vef Riga (Letonya) takımlarında forma giydi. Aynı zamanda Bulgaristan pasaportu taşıyan başarılı oyuncu 2011 yılında Bulgaristan Milli Takımı ile katıldığı Avrupa Şampiyonasında turnuvanın en iyi üçüncü beşine seçilmişti. nbsp;Geçtiğimiz yıl Vef Riga forması ile kariyerinin en iyi sezonlarından birini çıkaran Rowland şampiyon olarak tamamladıkları Letonya Ligi Play-Off'larında ve takımını çeyrek finale taşıdığı VTB Liginde MVP olma başarısı gösterdi. nbsp;Rowland geçtiğimiz sezon Eurocup'ta 15.3 sayı, 4.2 ribaund, 4.8 asist, VTB Liginde 16.3 sayı, 5.5 ribaund, 5.5 asist, Letonya Liginde ise 14 sayı, 4.7 ribaund, 6.5 asist ortalamaları ile mücadele etti.
Kariyerine 2013-2014 sezonunda Banvit forması ile devam edecek olan tecrübeli oyuncu ile 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme yapıldı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...