Kazayı deprem sanan vatandaş kendini sokağa attı

/ Kaynak: CHA
Kazayı deprem sanan vatandaş kendini sokağa attı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kadıköy'de kamyonet ile minibüsün sokak arasında çarpışmasıyla oluşan kazada gürültüyü duyan vatandaşlar deprem olduğunu sanarak kendilerini sokağa attı.

Kadıköy'de bir kamyonet ile minibüsün sokak arasında çarpışması nedeniyle 2 kişi yaralandı. Olay sırasında kontrolden çıkan araçlar park halindeki 2 motosiklet ile bir binaya da zarar verdi. Gürültüyü duyan vatandaşlar deprem olduğunu sanarak kendilerini dışarıya attı. nbsp;Kaza saat 12.30 sularında Acıbadem Mahallesi Şemibey Sokak ile Asaf Bey sokak kesişiminde meydana geldi. İddialara göre 34 TL 2839 plakalı kamyonet, Şemibey Sokak'tan süratli bir şekilde seyrederken, Asaf Bey Sokak'tan gelen Ali Bostancı'nın kullandığı 54 B 4849 minibüse çarparak sürükledi. Bu sırada kontrolden çıkan 34 TL 2829 plakalı araç önce kaldırımdaki 2 motosiklete, daha sonra da 5 katlı binaya çarptı. Bazı vatandaşların deprem olduğunu düşünerek dışarı çıktığı görüldü. Diğer minibüs ise yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Büyük bir gürültüyle irkilen vatandaşlar sokağa koştu. Kaza yapan araçları ve yaralıları gören vatandaşlar sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen kurtarma ekipleri araçta yardım bekleyen yaralıları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...