Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

13 yaşındaki çocuk arkadaşını vurdu

Düzenleyen:
13 yaşındaki çocuk arkadaşını vurdu

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te 13 yaşındaki çocuk bakkal dükkanına tedbir amaçlı konulan tüfekle oynarken kazayla arkadaşını vurdu.

Olay, bugün Şahinbey ilçesi Fidanlık Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Ö. kendisine ait bakkal dükkanına daha önceden hırsız girdiği gerekçesi ile tedbir amaçlı bir av tüfeği koydu. İddiaya göre, Abdullah Ö.’nün 13 yaşındaki oğlu M.Ö. ve dükkana gelen 16 yaşındaki H.Ö.Y.’nün (16) birlikte oynadığı tüfek birden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği H.Ö.Y. kafasından ağır yaralandı.
Olay sonrası çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılan H.Ö.Y yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan, olay sonrası şoka giren M.Ö. (13) ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonrası çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...