Demirören'den UEFA cezalarına yorum

Demirören'den UEFA cezalarına yorum

SPOR Haberleri

Yıldırım Demirören, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili kararının Türkiye'ye ne şekilde yansıyacağı sorusuna cevap verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili kararının Türkiye'ye ne şekilde yansıyacağı sorusuna cevap verdi. nbsp; nbsp;UEFA'nın iddianame ve mahkeme kararlarıyla hareket ettiğini, bu tarz uygulamalarla futbolun kaosa sürükleneceğini ifade eden Demirören, kendilerinin daha önce bir karar verdiğini hatırlattı. "Kulüpler kendi savunmalarını kendileri yapıyor. Ancak Steau Bükreş olayında olan örnek baz alınarak UEFA'nın adil olmasını bekliyoruz. Steaue Bükreş bizim için bir örnektir. Mehmet Ali Aydınlar'a bir soru sormak istiyorum. Genel kurula gitmeden önce 'ne puan silinecek ne bir kulüp ceza alacak, dosya kapandı' demişti. Bunu açıklasın" dedi. nbsp;Yıldırım Demirören; kesinlikle istifa etmeyeceklerini, seçim tarihinin belli olduğunu da ekledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...