Külünk: '15 Temmuz AK Parti ve Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma operasyonudur'

Düzenleyen:
Külünk: '15 Temmuz AK Parti ve Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma operasyonudur'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “15 Temmuz AK Parti ve Türkiye'yi Erdoğansızlaştırma operasyonudur” dedi.

AK Ocaklar Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “15 Temmuz ve Anadolu Ruhu” konferansı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlendi. Konferansa AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, 15 Temmuz kahramanı şehit eve gazi ağabeyi Bayram İnat konuşmacı olarak katıldı. Konferansta konuşma yapan Külünk, Tokat’a gelmesinden dolayı rahatsızlık duyanlar olduğunu ifade ederek, “Tabi ben bunları cahillik olarak, zavallılık olarak nitelendiriyorum ve acıyorum. Bu insanlara bu hallerine acıyorum. Onun içinde söylüyorum Tokat’a daha çok geleceğim. O nedenle bizim bu büyük mücadeleyi sürdürmedeki iki tane büyük gücümüz var. Bu gücün birisi milletin birlik ve beraberliğidir. Çanakkale ruhunu ayakta tutmak mecburiyetindeyiz. Milli seferberlik ruhunu ayakta tutmak mecburiyetindeyiz” dedi.

“15 Temmuz AK Parti ve Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma operasyonudur”

Külünk, konuşmasında 15 Temmuz'da yaşananların perde arkasını dile getirerek, "Şu anda bu örgütün bütün meselesi Erdoğan’sız bir Türkiye, Erdoğan’sız bir AK Parti. Çünkü AK Parti üzerinde hesapları var. Erdoğan eğer düşürülebilirse AK Partiyi teslim alarak ‘öyle zannediyorlar onlar çok beklerler’ bu milletin basireti ve ferasetini görmeyecek kadar gözleri köreldiği için Erdoğan’sız bir AK Partiyi kontrol altına alıp AK Parti üzerinden emperyalizmin Erdoğan’sız bir AK Parti’de emperyalizmin isteklerini karşılayacak bir Türkiye üretmenin peşindeler. Onun için Türkiye’de 12 yıldır Erdoğan operasyonu vardır. 15 Temmuz AK Parti ve Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma operasyonudur. MİT krizi doğrudan Erdoğansızlaştırma operasyonun parçasıdır. Uludere faciası Türkiye’yi Erdoğansızlaştırma operasyonun bir parçasıdır. Taksim kalkışması Erdoğan’sız AK Parti ve Erdoğan’sız Türkiye operasyonudur. 17-25 Erdoğansızlaştırma operasyonudur. Çünkü emperyalizmin AK Parti üzerindeki hesapları Erdoğan’sız AK Parti hesabıdır. Çünkü Erdoğan’a tahammül edememektedirler” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...