Bursa Karacabey'de huzur operasyonu

Bursa Karacabey'de huzur operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Bursa Karacabey'de 400 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.

Karacabey İlçesi’nde Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı 400 polisle huzur operasyonu düzenlendi. Narkotik köpeği Alfa’nın da kullanıldığı uygulamada şüpheli kişilerin GBT sorgusu yapıldı, araçlar arandı. İl Emniyet Müdürü Osman Ak ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, "Memleketimizi bu uyuşturucu illetinden ve satıcılardan kurtaracağız. Bizler sokakta sizlerde bizim yanımızda olduğunuz müddetçe başarılı oluruz, operasyonlar uyuşturucu bitene kadar devam edecek  Düşmana korku, dosta güven vereceğiz. Dostlar için buradayız. "dedi. Vatandaşlar  ile birlikte  Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan İl Emniyet Müdürü Osman Ak'a teşekkür ederek “ Uyuşturucu illetinden sadece polisiye tedbirlerle  mücadele etmenin mümkün olmadığını biliyoruz birlikte hareket edip bu illetten gençlerimizi kurtaracağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...