Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Note 8 Türkiye'de

Düzenleyen:
Samsung Note 8 Türkiye'de

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz ay New York’ta düzenlenen etkinlikle dünyaya tanıtılan Samsung Note 8, Türkiye’de 4.999 lira fiyatla satışa çıktı.

Ekonomi Servisi

6,3 inç Quad HD+ Super AMOLED ekran ile gelen Note 8 üst düzey kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Note 8’in arka tarafında OIS özelliğine sahip iki tane 12 MP kamera yer alırken, önde ise 8 MP kamera bulunuyor. Cihaz, 2X optik zoom ve 10X dijital zoom ile profesyonel kameraları aratmıyor. 1,5 metreye kadar ve tazyikli suya karşı dayanıklı olan Note 8’in şarjı da 30 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 80 doluluğa ulaşıyor. Sahip olduğu gelişmiş güvenlik tedbirleriyle de dikkat çeken Note 8’de iris tarama, yüz tanıma ve parmak izi okuycusu bulunuyor. 

8 MİLYONU AŞKIN NOTE SERİSİ

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Türkiye’deki Note kullanıcı sayısının dünyadaki en büyük 5. topluluğu oluşturduğunu söyledi. Türkiye’de bugüne kadar 8,16 milyon adet Note serisi satıldığını dile getiren Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ise “Sonsuz Ekran tasarımı, gelişmiş S Pen ve optik görüntü sabitleme özellikli Çift Kamera, Note 8’i farklılaştırıyor.” dedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...